Τι είναι Προσθετολόγος

Anna Levi - prosthetologist
Anna Levi
Προσθετολόγος είναι ο ειδικός στην αισθητική οδοντιατρική, εμφυτεύματα και πολύπλοκες θεραπείες οδοντιατρικής αποκατάστασης. Μετά την αποφοίτηση από το 5ετές (τουλάχιστον στην Ελλάδα) προπτυχιακό πρόγραμμα γενικής οδοντιατρικής ένας προσθετολόγος έχει κάνει εξειδίκευση για ακόμα 3 χρόνια εντατικής εκπαίδευσης (σε αναγνωρισμένα στην Αμερική πανεπιστήμια –ADA accreditted- τα προγράμματα είναι τριετή). Η προσθετική είναι μία από τις 9 οδοντιατρικές ειδικότητες  που είναι αναγνωρισμένες από την ADA (American Dental Association).

Εάν η θεραπεία σας απαιτεί απλά σφραγίσματα, μονές στεφάνες, λεύκανση ή περισσότερο πολύπλοκες εμφυτευματικές αποκαταστάσεις, η επιλογή σας να επισκεφθετίτε έναν προσθετολόγο σας εξασφαλίζει ότι θα έχετε την καλύτερη οδοντιατρική φροντίδα. Οι προσθετολόγοι είναι καλά καταρτισμένοι σχετικά με τα οδοντιατρικά υλικά και σύγχρονες τεχνικές και είναι ενημερωμένοι με την παγκόσμια οδοντιατρική βιβλιογραφία έτσι ώστε οι επιλογές τους και οι προτάσεις τους να στηρίζονται από τεκμηριωμένη κλινική έρευνα.

Εάν αναζητάτε πώς να βελτιώσετε την αισθητική σας ή εκτεταμένη οδοντιατρική αποκατάσταση, είναι χρήσιμο να κάνετε μία έρευνα πριν πάρετε την απόφασή σας, ώστε να λάβετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Ως αναγνωρισμένοι από την ADA ειδικοί οι προσθετολόγοι έχουν τα προσόντα να προσφέρουν άριστες υπηρεσίες σε:

© 2014 Anna Levi. All rights reserved.